Ny verkställande direktör till KL Industri

KL Industri har under de sista åren genomgått en positiv utveckling. Omsättningen har ökat från 195 miljoner i 2013 till förväntat i år över 300 miljoner. Detta har gjort det möjligt att öka sysselsättning från 80 till nu 150 anställda.

Styrelsen har därför funnit att tidpunkten är riktig till att anställa en ny VD för bolaget och det är med glädje att vi kan hälsa Konstantinos Gournambassis välkommen i jobbet den 15 september 2015.

Konstantinos som är 46 år och civilingenjör kommer närmast från Grehns Plåt AB, där Konstantinos senast har varit platschef, men startade som operativ chef för verksamheten 2011. Under perioden 1990 till 2009 var Konstantinos anställd i olika funktioner i Saab och som medlem av olika Ledningsgrupper i Saab Aerosystems/Aerospace från 1999.

Publicerat den .