Här är företagets jättesatsning

Publicerat den .

Här är företagets jättesatsning

KL Industri är inne i en expansiv fas med en stor omorganisation och ett nybygge på 2 000 kvadratmeter.

– Den största omorganisationen i företagets historia är precis klar och sjösattes 1 mars. Nu är vi också igång med anläggningen av en helt ny produktionsbyggnad, säger företagets vd Tino Gournambassis.

Omorganisationen har bland annat genererat att KL Industri tillför helt nya avdelningar och funktioner/tjänster för att tillgodose kundens krav och förväntningar samt möta konkurrensen på marknaden.

– Vi är idag marknadsledande i Norden på att utveckla, tillverka och sälja nät– och kopplingsstationer på den nordiska marknaden. KL Industri har utvecklats i snabb takt och ökat volymen på den svenska och finska marknaden. Vi ser att marknaden fortsatt kommer att vara stark och vara i en förändring som ställer högre krav på tekniskt innehåll.

Läs hela artikeln genom att klicka på länken.

kl-industri.se använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt. Tredjepartsleverantörer, inklusive Reaktion använder cookies för att visa annonser utifrån ditt besök på den här och andra webbplatser. Du kan välja bort Reaktions cookies här: https://www.webtraffic.se/optout

© 2018 KL Industri ABIntegritetspolicy