Här är företagets jättesatsning

KL Industri är inne i en expansiv fas med en stor omorganisation och ett nybygge på 2 000 kvadratmeter.

– Den största omorganisationen i företagets historia är precis klar och sjösattes 1 mars. Nu är vi också igång med anläggningen av en helt ny produktionsbyggnad, säger företagets vd Tino Gournambassis.

Omorganisationen har bland annat genererat att KL Industri tillför helt nya avdelningar och funktioner/tjänster för att tillgodose kundens krav och förväntningar samt möta konkurrensen på marknaden.

– Vi är idag marknadsledande i Norden på att utveckla, tillverka och sälja nät– och kopplingsstationer på den nordiska marknaden. KL Industri har utvecklats i snabb takt och ökat volymen på den svenska och finska marknaden. Vi ser att marknaden fortsatt kommer att vara stark och vara i en förändring som ställer högre krav på tekniskt innehåll.

Läs hela artikeln genom att klicka på länken.

Publicerat den .