”Händelserikt år med många positiva överraskningar”

KL Industris VD Tino Gournambassis ser tillbaka på ett exceptionellt händelserikt 2019.

– Vi har sjösatt vår största investering i och med projektet med vår nya produktionslokal samt vår egen automatiserade och självförsörjande betongfabrik som har startats upp. Vi har också uppdaterat och lanserat en ny produktfamilj, som ersätter vår tidigare produktfamilj som hade tolv år på nacken, säger Tino.

Han berättar att även den helt nytillkomna produktfamiljen av inomhusbetjänta stationerna i plåt redan fått fäste i det europeiska projektet Ionity, där KL Industri var först i Sverige med laddningsstationer för el- och hybridbilar.

– Det har verkligen varit ett utmanande år med många positiva överraskningar. Jag vill verkligen lyfta fram hela vår organisation. Alla anställda har verkligen ställt upp på de utmaningar som har uppkommit utifrån våra projekt och mål vi satte upp inför 2019. Nästa år handlar det om att förvalta och se effekten av våra investeringar, att de ska generera lönsamhet, kundnytta och effektivisering för vår verksamhet. Men först ska jag och många med mig ta en välbehövlig julledighet, säger Tino.

Publicerat den .