Nytt avtal med Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö

Det nya avtalet med vår tidigare kund sträcker sig över fyra år och gäller leverans av plåtstationer till landsbygd och tätort samt betongstationer för citymiljö. Avtalet är en viktig del i en ombyggnad för framtidens smarta elnät i Eskilstuna- och Strängnäsområdet. Ordern innefattar också att stationerna är förinstallerade med transformatorer från vårt norska systerföretag Møre Trafo. Det gör avtalet till en viktig helhetsaffär för hela vår koncern Møre Electric Group.

– Inget är givet vid stora offentliga upphandlingar. Därför känns det givetvis bra att vi vann och får en tryggad volym från deras sida under fyra år. Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö är nöjda med vårt långa samarbete. Jag tror också att de värdesätter vår geografiska närhet, både när det gäller miljöaspekten med korta transporter men också att vi snabbt kan vara på plats för service, säger Magnus Johansson från KL Industris försäljningsavdelning.

Publicerat den .