Ännu ett spännande vindkraftsprojekt


Nu är det åter dags för ett vindkraftsprojekt tillsammans med vår danska samarbetspartner ALL NRG. Senaste projektet var i Östersund. Denna gång handlar projektet om en vindkraftspark i skånska Lyngsåsa, som innefattar 22 vindkraftsverk á 4,3 MW för kunden BayWa.

– Vi vill gärna arbeta med en oberoende samarbetspartner utanför Danmark och har påbörjat ett fint samarbete med KL Industri. I mars 2021 beräknas projektet i Lyngsåsa vara färdigt, säger Carsten Christensen på ALL NRG.

– Det känns väldigt bra att arbeta tillsammans med ett proffs som Carsten. Just nu handlar det om att hitta smarta lösningar och att utveckla projektet för bästa utförande. Inom kort kommer vi att skicka fler skarpa offerter för liknande vindkraftsprojekt, säger Joakim Jerkku och Antonius Mulder på KL Industri.

Publicerat den .