Vi hälsar Tommy Karlsson varmt välkommen!

Vi är glada att presentera vår nya kvalitets- och miljöchef. Tommy kände att han behövde en ny utmaning och blev nyfiken på KL Industri. Ett intresse som ökade ännu mer efter första mötet med vår VD Tino.
– Det känns bra att vara på plats. Vi är i en spännande bransch och har produkter som ligger rätt i tiden. Det finns en utmaning och utvecklingspotential för att utnyttja elnätet på ett mer effektivt sätt. Nu handlar det om att bygga upp vår kvalitetsorganisation med rätt funktioner och processer för att på bästa sätt möta framtiden, säger Tommy, som närmast kommer från en tjänst på Dellner i Flen.
Tommy bor med fru och fyra barn i Katrineholm. Idrott av alla möjliga slag upptar mycket av hans fritid. Allt från långloppscup inom bilsport och medlemskap i Porscheklubben till ett CV med vasalopp, klassiker och vätternrundor.

Publicerat den .