”Otroligt trevliga, öppna och kunniga kollegor”

Det känns jättebra och positivt att vara här. Mina nya medarbetare och kollegor är otroligt trevliga, öppna och kunniga, säger Christian Källsholm, som är ny produktionschef på betongfabriken.
Han kommer närmast från en mångårig chefstjänst inom processutveckling på Gränges i Finspång och ser fram emot en spännande framtid för och med KL Industri.
– Jag ser en ljus framtid för betongsidan. Det ska bli intressant och roligt att färdigställa utbyggnationen av betongfabriken och byta vårt affärssystem. Vi behöver också utveckla verksamheten och öka vår kapacitet för att möta den ökade orderingången.

Christian bor med fru och två barn i Norrköping. Han har en bakgrund som idrottsledare och är just nu gyminstruktör på Friskis & Svettis. Christian gillar inte att sitta still och de stora passionerna är segling och cykling.

Publicerat den .