Stolt återförsäljare av transformatorer från Møre Trafo

Sedan 2000 ägs KL Industri AB och norska Møre Trafo AS av Møre Electric Group. För tre år sedan tog KL Industri över det operativa ansvaret som återförsäljare av Møre Trafos transformatorer i Sverige och Finland.
– Møre är ett ledande och erkänt varumärke på den skandinaviska marknaden. I snart 70 år har de levererat transformatorer med högsta kvalité. Våra beställare vet att deras transformatorer initialt är dyrare, men de låga förlustvärdena gör att Møres produkter har en låg TCO (Total Cost of Ownership). Det är de smarta och noga utvalda detaljerna som gör skillnaden jämfört med konkurrenternas produkter. Våra kunder uppskattar också att transformatorerna är närproducerade, då miljöhänsyn blir allt viktigare. En av våra många nöjda kunder som köpt Møres transformatorer är Trafikverket, en mycket noggrann kund som inte nöjer sig med mindre än det bästa på marknaden, säger Magnus Johansson på KL Industri.

Publicerat den .