Varmt välkommen Helena Selander!

Vi är glada att hälsa vår nya säljare Helena Selander varmt välkommen till oss på KL Industri. Hon har redan en stor inblick i branschen med många värdefulla kontakter från sin tid som säljare för Pfisterer, Ahlsell och Nexans. Helena är ansvarig säljare för region Stockholm och norra Sverige.

– Det känns jättebra att vara på plats med trevliga kollegor och högt i tak. Det ska bli roligt att sätta mig in och lära mig KL:s produkter. Jag är en väldigt driftig person och jag ser fram emot att ta mig an utmaningen i ett geografiskt område som jag redan är mycket bekant med, säger Helena.

Rötterna finns i Värmland men sedan två år tillbaka bor hon med sin man i Stockholm. På fritiden gillar hon att promenera i naturen, äta på restaurang och åker så ofta hon kan till lägenheten i Spanien.

Publicerat den .