Vi säger ett stort tack till Inger Karlsson!

När Inger Karlsson blev arbetslös fick hon ett tips från en tidigare arbetskamrat som hade börjat på KL Industri. Hon tog kontakt och fick jobb. 18 år senare gör hon sin sista arbetsdag innan hon går i pension.
– Allra först undrade jag om jag hade åkt rätt. När jag började 2003 låg fabriken fortfarande utanför Grytgöl och där hade jag aldrig varit tidigare. Jag minns att det var lätt och välkomnande att börja på KL Industri. Det kändes himla bra från början, säger Inger.

Hon började på lagret, men de sista 7-8 åren har hon arbetat med ordermottagning och registrering. Inger tyckte att det var ett stort lyft när alla kollegorna samlades under samma tak i de nuvarande, fina lokalerna vid Finspångs östra infart.

– Det roligaste med jobbet har varit kundkontakterna och mina arbetskamrater, som jag kommer att sakna. Vi har haft en ökad omsättning de senaste åren och KL går mot en ljus framtid. Det känns lite knepigt och vemodigt att sluta, men jag är lugn och trygg att lämna över mina arbetsuppgifter till Aneta Viljemyr.

Efter en skön sommarledighet går Inger in i livet som pensionär.
– Jag tycker om att hålla på i trädgården, vara ute och motionera och leva friluftsliv. Jag kommer också att få mer tid tillsammans med min sambo och för handarbete och korsord, säger Inger.

Vi på KL Industri är glada och tacksamma över Ingers långa och trogna tjänst hos oss och önskar henne allt gott i framtiden!

Publicerat den .