Varmt välkommen Martin Björcke!

Vi är glada att hälsa vår nya säljare Martin Björcke varmt välkommen till
KL Industri-gänget!
Han ansvarar för försäljningen i region 2 som innefattar Bohuslän, Göteborg, Norra Halland, Västergötland, Dalsland, Värmland och Närke. Martin kommer närmast från en tjänst inom teknik och beredande på Vattenfall.

– Det känns bra att vara här. Det är ett glatt gäng på KL Industri som arbetar mot samma mål. Jag är taggad och förväntansfull. Jag har arbetat med och känner igen KL:s produkter från tidigare tjänster på andra företag. Jag kommer att bidra med energi, driv och vilja samt med mina tekniska kunskaper från min tid på Vattenfall, säger Martin.

Den 29-årige varbergsbon ägnar mycket av fritiden till att spela golf, träna och att umgås med vänner och familj.

Publicerat den .