Varmt välkommen Roger Andersson!

Det är med glädje vi hälsar vår nya kollega Roger Andersson välkommen till KL Industri! Sedan januari är Roger vår nya marknads- och försäljningschef.

– Det känns jätteroligt att vara en del av KL Industri. Det finns mycket kompetens och stor erfarenhet här. Spännande att arbeta mot en expansiv sektor som gör stora investeringar för att säkra framtidens infrastruktur. Jag ser fram mot att vara med på resan att befästa och utveckla bolagets position som marknadsledande inom vår bransch, säger Roger.

Han har en bakgrund i energibranschen med bland annat Jämtkraft och E.ON som tidigare arbetsgivare. Roger bor i Sundsvall och trivs med att vara ute i skog och mark på fritiden. Han åker gärna skidor på vintern och spelar golf eller tar en tur med båten under sommaren. När omständigheterna tillåter gillar han också att resa med familjen.

Publicerat den .