Efterlängtad nyhet i KL Industris nätstation på EBR-dagarna

Självklart kommer vi på KL Industri att finnas på plats på EBR Metod- och Maskindagarna 17-20 maj i Eskilstuna.
– Som Nordens ledande nätstationsleverantör vill vi möta våra kunder och höra vad de tycker och tänker om utvecklingen och elbranschens framtid. Vi på KL Industri vill ligga i framkant när det kommer till att följa de nya och hårdare miljökraven. Tack vare att vi är självförsörjande och har kontroll på produktionen från ax till limpa så kan vi exempelvis minska vår klimatpåverkan med färre antal transporter, säger Kjell Johansson på KL Industri.

Förutom personal från både sälj- och utvecklingsavdelningen kommer vår monter även bemannas av Schneider Electric, som finns på plats för att visa och svara på frågor om den nya och efterlängtade lastfrånskiljaren AirpacT och fjärrterminalenheten Easergy T300.
– AirPacT är SF6-fri och är istället isolerad med torr luft. Manövreringstemperaturen ner till -40 grader gör att den står sig bra för det nordiska klimatet.

Den är också retrofit och kan därför med ganska enkla medel ersätta den äldre lastfrånskiljaren SM6 i befintliga stationer. Lastfrånskiljaren är en nyhet som varit på gång ett tag och som våra kunder väntat på. Det ska bli kul att få visa upp den, säger Kjell.

Utöver vår ELIT-station med AirPacT kommer vi också att visa KL:s ljusbågssäkra och SF6-fria kompaktställverk unerRING+ i vår monter.

Publicerat den .