Finsktalande Teknisk support

Vill du spela en central roll i elektrifieringen av samhället och bidra till att forma framtidens energimarknad? Om du är i början av din karriär eller har några års erfarenhet inom området har vi den perfekta möjligheten för dig hos KL Industri. Vi söker en hungrig person med intresse för teknik och kundservice som är redo att utvecklas tillsammans med oss!

Hae roolia KL Industrin suomenkielisenä teknisenä tukena!

KL Industri står i spetsen på den nordiska marknaden med innovativa lösningar för kraftdistribution. Vi är den självklara partnern för att bygga framtidens hållbara energiförsörjning. Med säljorganisation i Sverige och Finland och ett nära samarbete med vårt norska systerbolag Møre Trafo AS, är vi ständigt i utvecklingens framkant genom ny teknik och kompetensutveckling. Vårt huvudkontor är beläget i Finspång, Östergötland.

Här blir du en viktig del av vårt team och får chansen att direkt påverka och bidra till samhällets omställning i stort. Hos oss har du möjlighet att forma din roll och din framtida karriärväg samtidigt som du bidrar med dina idéer och kunskap till både företaget och våra kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som teknisk support kommer du att ha en bred roll där du stöttar både externa och interna kunder med teknisk och kommersiell rådgivning. Dina främsta arbetsuppgifter består av att själv och tillsammans med teamet ta fram anbud, upprätta ramavtal, säkerställa orderregistrering och hantera kundförfrågningar. Detta innebär att du aktivt kommer att föreslå tekniska lösningar och hitta de bästa alternativen för våra kunders behov.

Du kommer till ett engagerat team och har i rollen ett nära samarbete med utesäljare med ansvar för Finland. Tillsammans kommer ni skapa rätt förutsättningar för att fortsätta utveckla den finska marknaden.

Vem är du?

Du är en social person som har lätt för att prata med andra och har en egen vilja att utvecklas och nå nya mål. Du har förmågan att se både kundens och företagets behov och agerar utifrån ett större perspektiv. Vi söker dig som tar dig an nya utmaningar med en positiv inställning. Som person är du noggrann och vill lämna ifrån dig ditt arbete med god kvalitet.

Krav för rollen:

  • Gymnasieexamen med inriktning el eller annan utbildning med inriktning el, alternativt arbetslivserfarenhet inom el
  • God allmän datavana och kunskap i Officepaketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i finska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Grundläggande kunskap om el.

Ansök redan idag!

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ”ansök” och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam som du ser nedan.

Vi kommer i urvalet att nyttja personlighetstester. Du kommer också att tidigt i urvalet få del av och svara på hur du anser dig möta de skallkrav och meriterande aspekter som finns för tjänsten avseende utbildning, erfarenhet och kunskap.

Vårt fokus kommer i ett första läge vara skallkraven och din personliga potential. Senare kommer naturligtvis personliga intervjuer med både oss och kund samt referenstagning ske.

Vi jobbar löpande med urvalsprocessen i denna rekrytering varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hoppas att vi möts i processen!

Karolin Loström, 0721-47 92 36, karolin.lostrom@unikresurs.se
Daniel Edqvist, 0721-42 69 23, daniel.edqvist@unikresurs.se